Imaginile produselor au rol de prezentare.
Cheddarul rosu Kerrygold este ferm în textură, cremos și cu un gust delicat.
Aroma sa este distinctivă grație procesului de maturare ce durează între 3 și 6 luni.
Se topește în paste, se presăra în salate și se înmoaie pizza.
Valoare energetica: 1725 kJ / 416 kcal ; grasimi: 34.9 g ; din care saturate: 21.7 g ; carbohidrati : 0,1 g ; din care zahar 0,1 g ; proteine: 24,4 g ; sare: 1,9 g
Lapte de vaca pasteurizat, culturi din lapte, sare, cheag, colorant: annato. Grasime/substanta uscata: min. 48%.
Mod Pastrare: Refrigerat
Bucati pe bax: 12
Impachetare: punga-folie
Ambalaj secundar: Pachet
Greutate (kg): 0.23
Volum (cm3): 285
Continut: branza